Jester`s Jesters Bulldogs Bulldogs   
Terwijl ik lekker met mijn meiden onderuitgezakt op de bank zit begint Anne een gesprek over waar ze moeten wonen als ik dood zou gaan.

Ik denk "Oke waar komt dit ineens vandaan" en zeg haar dat als het aan mij ligt dat nog niet gaat gebeuren.
"Nee zeg me oudste, dat gebeurd pas als mama heeeel oud is. En wij hebben dan een man en misschien wel zelf kinderen.
"Of zeg me jongste, wonen wij samen, Cynthia is ook niet met Chris getrouwd".

"Misschien ben jij dan wel met Jimmy getrouwd" zegt Ilse. "Nee hoor, hij vind me niet leuk" zegt Anne dan een beetje sip. Ik kijk verwonderd en vraag hoe ze dat zo zeker weet. Nou, zeg ze dat heeft Pien aan hem gevraagd.
Weet Pien dan dat je verliefd bent op Jimmy en ze antwoord me dat ze dat verteld heeft want ze is tenslotte ook een naaste (naaste familie).

Oke, zo noem je tegenwoordig dus je hartsvriendin. "Maar, roept ze verheugt, hij gaat wel vragen aan zijn moeder of hij bij me binnen mag spelen". En ze springt op en maakt een vreugde dansje. En ik schiet in de lach.

Waarop Ilse zegt "Dan vind hij je toch wel leuk hoor Anne, want anders wil hij dat toch niet. Ik denk dat hij gewoon verlegen was. En niet wist hoe hij moest reageren".
Ik vraag haar of Pien ook verliefd is. Ze haalt haar schouders op en zegt "Nee ik geloof het niet.
Ze doet alles met mij. Spelen, in de rij staan. Het is altijd Anne, Anne, Anne. Maar ja, denk ik, dat is andersom ook maar het lijk me verstandig om daar maar me mond maar over te houden. "Ik ben ook verliefd hoor , zegt Ilse. Maar dat hou ik geheim.

Alleen naaste familie zoals opa,oma, Nathalie en Cynthia mogen het weten. Maar ik vind het zo gezellig als hij komt spelen". Ik denk geheim nou dat weten we al een jaartje of 3!!!

En zoals het gesprek uit het niets begon komt er ook heel abrupt een einde aan. Ze zitten weer helemaal in de t.v en ik zit het nog even na te genieten van het gesprek tussen een meisje van 9 en van 5 jaar oud. Zo leuk... zo onbevangen en wat ben ik blij dat ze dit met me delen. En ik hoop dat ze dat nog heel lang doen.
 
*Terug naar Jester`s Bulldogs** Terug naar de startpagina**Terug naar ons blog*