Jester`s Jesters Bulldogs
Bulldogs   

Als tussen de middag de lunchpauze weer voorbij is breng ik Anne op de scooter weer naar school. Als we dan ergens halverwege zijn hoor ik van achter me vandaag komen,"Mam ik heb Jimmy gekust in de rij". 

Ik denk, dat heb ik vast verkeerd verstaan dus ik vraag "Wat zei je nou Anne? Nou mam, ik heb Jimmy gekust in de rij". 

Even snap ik er niets van. Nog niet zo lang geleden was hij niet verliefd op haar en dan nu deze omslag. Hoe snel kan verliefd zijn veranderen. "O, zeg ik. En Jimmy vond dat niet erg?" 

In mijn gedachte zie ik een jongetje staan met een heel lang en vies gezicht. "Nee hoor mam want hij is verliefd op me. Hij heeft het zelf gezegd". Ik vraag hoe ze dat weet en vol trots zeg ze "Ik heb het hem zelf gevraagd. En hij is echt verliefd op mij. "Oehoe" roept ze achter op me scooter "Dan kan ik later toch met hem trouwen". 

Op school aangekomen neem ik plaats op haar stoel om voor te lezen. En ja, Jimmy is er ook. Het is Jimmy voor en Jimmy na. Het is duidelijk geen geheim meer. Hij zit gehurkt bij de bak met boeken en kijk een beetje schichtig omhoog. "Nou mam vraag het hem dan. Dan zal je zien dat het echt waar is. 

Zullen we hem maar niet in verlegenheid brengen, zeg ik tegen haar. Hij is echt niet verlegen hoor" zeg ze iets wat ge´rriteerd. Ik schiet in de lach en gelukkig is het tijd en word ik geacht de klas te verlaten. 

Als ik dan bij Ilse klaar ben met het avi lezen loop ik door de gang. Bij haar klas staat ze in de gang met een kinderwagen en met hakken aan waarop ik onherroepelijk me nek zou breken. 

En ik kan het niet nalaten om te denken”gelukkig ze heeft hem niet zover gekregen om ook nog achter de kinderwagen te gaan lopen”. Arme jongen ik ben benieuwd wat ik nog meer gaat beleven met dit prille oudstekleuter geluk.

*Terug naar Jester`s Bulldogs** Terug naar de startpagina**Terug naar ons blog*